Møblér fordele

Fordelene ved medlemskab af Møblér

Møblér har 35 selvstændigt ejede butikker i kæden, og vores ambition er at være det stærke lokale alternativ til kapitalkæderne. For kunderne er vi den lokale fagmand med et højt niveau af service, som tilbyder et bredt udvalg af møbler med mulighed for tilpassede løsninger. Kæden er i dag aktivt søgende på medlemmer i Århus, Odense og det nordlige København.

I kæden har vi et stærkt fælles varesortiment, som primært består af stærke eneretsmodeller krydret med en række mærkevarer. Varesortimentet udgør ca. 1.500 m², og den store opbakning til sortimentet stiller vores modeludvalg og produktchef i en stærk forhandlingssituation, når vi skal opnå eneret eller de rigtige priser.

Kædens stærke digitale tilstedeværelse og fælles markedsføring bidrager til, at vi står stærkt i kundernes bevidsthed. Med den lokale butik som afsender på vores digitale markedsføring sikrer vi, at den lokale forankring bæres videre i kædens stærke profilering. Møbler.dk er basen for vores markedsføring, hvor vi bevidst arbejder efter at bruge vores investering så intelligent som muligt, således vi ligger øverst når kunderne søger efter møbler og dermed, med succes, skaber trafik til hjemmesiden og til kædens butikker.

Som medlem af Møblér får du adgang til følgende fordele:

  • Adgang til sortiment som sælges med eneret for Møblér. På eneretssortimentet behøver du ikke (kun) konkurrere på prisen, og sammen med det øvrige kædesortiment får du et attraktivt sortiment. Du har naturligvis frihed til at addere mere sortiment både fra kædens og fra andre leverandører. Møblér har et meget varieret og stærkt sortiment, som giver muligheder for den perfekte skræddersyede kundeløsning i alle prisniveauer. I Møblér er det et krav, så vel som vores styrke, at medlemmerne bakker op om sortimentet.
  • Højere rabatter hos leverandørerne end du kan opnå som selvstændig butik.
  • En attraktiv bonusordning som du får udbetalt en gang om året. Samlet får medlemmerne mere retur i form af bonus og andel af overskud, end de betaler for at være medlemmer af kæden.
  • Adgang til kædens markedsføring, der udelukkende er digital og målrettet i butikkernes lokalområder. Ligesom vi sørger for, at der altid er opdateret og relevant indhold på din lokale Facebook-side.
  • En af markedets stærkeste hjemmesider med webshop, hvor medlemmerne får omsætningen. På hjemmesiden, www.møbler.dk, får du din egen butiksside, hvor du kan profilere din butik og tilføje dit lokale sortiment (kædens ligger der naturligvis allerede). Møbler.dk er under konstant udvikling, hvor blandt andet brugervenlighed, konverteringsoptimering og søgemaskineoptimering er omdrejningspunktet.
  • Gratis opsætning af annoncer til din lokale markedsføring. Vi har blandt andet egne grafikere ansat, og de sætter dine lokale annoncer op, så de passer til din profil og samtidig afspejler kædens øvrige markedsføring – en meget efterspurgt service blandt kædens medlemmer.
  • Adgang til Ældre Sagens medlemmer, da Møblér har et tæt samarbejde med Ældre Sagen og annoncerer i deres medlemsblad.

Hvis du vil vide mere om fordele og økonomi ved medlemskab af Møblér, så kontakt kædechef Iglin Tanggaard på mobil 2137 5692 eller på mail igt@in2house.dk.

Er du interesseret i at blive medlem?

Overvejer du at melde din møbelforretning ind i en af kæderne, er det bedste du kan gøre at kontakte os – enten direkte til den kæde, du er mest interesseret i eller til ledelsen i In2house. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag