Danbo fordele

Fordelene ved medlemskab af Danbo Møbler

Danbo Møbler, i sin nuværende form, blev skabt i 2014, hvor 10 butiksejere valgte ikke at gå med i Møblér for i stedet at prioritere muligheden for en større selvstændighed i Danbo Møbler. Som medlem af Danbo Møbler bliver du en del af en frivillig kæde af selvstændige møbelbutikker i Danmark og får dermed adgang til et stærkt sortiment og de bedste priser hos leverandørerne. Da vi, i butikkerne, er fagfolk og har ejeren aktivt involveret i butikken hver dag, har vi et stærkt koncept.

Som medlem af Danbo Møbler får du adgang til følgende fordele:

  • Adgang til sortiment som sælges med eneret for Danbo Møbler. På eneretssortimentet behøver du ikke (kun) konkurrere på prisen og sammen med det øvrige kædesortiment får du et attraktivt sortiment. Du har naturligvis frihed til at tilføje mere til dit sortiment både fra kædens og andre leverandørers sortiment.
  • Højere rabatter hos leverandørerne end du kan opnå som selvstændig butik. Da Danbo Møbler er en stærk frivillig kæde på det danske (møbel)marked, har vi også nogle af de skarpeste priser hos leverandørerne, især på kampagnevarer.
  • 30 mdr. reklamationsret på varer indkøbt via Danbo Møbler.
  • En attraktiv bonusordning som du får udbetalt en gang om året. Samlet får medlemmerne mere retur i form af bonus og andel af overskud, end de betaler for at være medlemmer af kæden.
  • Adgang til kædens markedsføring.
  • Du kommer med på hjemmesiden www.danbo.dk og får din egen butiksside, hvor du kan profilere din egen butik og tilføje dit lokale sortiment (kædens ligger der naturligvis allerede). Danbo Møblers hjemmeside er højt placeret på Google på de vigtigste søgeord. Danbo Møbler har e-handel på hjemmesiden og alle ordrer tilfalder butikkerne, så du har også mulighed for mersalg denne vej.
  • Danbo Møbler er en frivillig kæde af selvstændige ”købmænd”, så der er aldrig langt fra idé til handling.
  • Sidst – men ikke mindst – et godt sammenhold blandt gode kolleger.

Hvis du vil vide mere om fordele og økonomi ved et medlemskab af Danbo, så kontakt butiksindehaver Mads Fisker Thorsen, Danbo Brovst, på mobil 2097 1948 eller direktør i In2house Mikael Kold på mobil 4016 4413 eller mail mk@in2house.dk.

Er du interesseret i at blive medlem?

Overvejer du at melde din møbelforretning ind i en af kæderne, er det bedste du kan gøre at kontakte os – enten direkte til den kæde, du er mest interesseret i eller til ledelsen i In2house. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag